intro1
intro2
corturi

Corturi camping

Majoritatea turistilor doresc sa isi achizitioneze un model care sa le permita o sedere de cateva zile sau saptamani pe an intr-un camping. Corturile pentru camping sunt utilizate in spatii amenajate camparii, si nu trebuie sa indeplineasca constrangerile necesare acelora care trebuie sa faca fata unor conditii grele pe parcursul anului. Persoanele care merg in camping au nevoie de spatiu. Acestea au nevoie sa simta confortul si siguranta oferite de propria camera de hotel, in mijlocul naturii.

Un model obisnuit pentru asemenea situatii are impermeabilitatea foliei exterioare de minim 3000 mm coloana de apa, iar impermeabilitatea foliei podelei de 4 - 5000 mm. In general aceste modele sunt confectionate din poliester cu invelis de poliuretan. Poliesterul este rezistent in timp, si accesibil ca pret. Se recomanda folosirea unor bete din duraluminiu de 8.5 sau 9 mm pentru a avea o durata de viata mare. Cele 2 sau 3 bete, trebuie se intersecteaza intr-unul sau in 3 puncte pentru asigurarea stablitatii cortului in timpul unei furtuni neanuntate.

La fel ca la orice model, cumparatorul trebuie sa aleaga dimensiunile. Numarul de persoane este la alegerea cumparatorului, dar este recomandabil sa se calculeze o persoana in plus pentru bagaje. Modelele de camping pot fi mai inalte, 130 -140 cm ar trebui sa ofere un confort rezonabil cerintelor majoritatii turistilor.

Ca orice model versatil trebuie sa aiba doua intrari. O aerisire buna va face ca aerul din interior sa ramana respirabil si placut, chiar si in zilele caniculare de vara. Familiilor cu copii nici, dar nu numai, le recomandam modelele a caror plase de insecte pot fi inchise. Chiar si vara se poate crea curent, in cazul in care aveti parte de o ploaie serioasa insotita de vant puternic.

Cei care doresc sa isi cumpere pentru prima data un model, vor intalni destui "experti" in corturi, generosi cu informatiile privind caracteristicile corturilor. Acest site isi doreste sa fie un ghid de cumparare util pentru toti aceea ca isi doresc sa achizitioneze un produs de calitate. Continutul site-ului se doreste a fi unul obiectiv, prezentand avantajele si dezavantajele diferitelor tehnologii utilizate. Argumentul "X e firma buna", nu are nicio relevanta. Ceea ce defineste un produs de calitate sunt caracteristicile acestuia. Firma poate fi un argument suplimentar, o confirmare a faptului ca ceea ce a spus producatorul pe ambalaj, este conform cu realitatea. Exista lucruri la care nu trebuie sa se renunte indiferent de argumentele "specialistilor", cum ar fi: impermeabilitatea foliei exterioare, minim 3000 mm; impermeabilitate folie podea: minim 5000 mm; bete duraluminiu; 2 intrari; Mai multe informatii despre caracteristicile corturilor puteti gasi in sectiunea: Caractersitici si Ghid de cumparare.Contact  |  Termeni legali

VreauCort.ro Copyright 2009

 Smarty Web Director

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Cynthia Tested!

Navigare rapida:

Ghid rapid de cumparare
Ce cort sa cumperi? Aici gasesti tot ceea ce trebuie sa stii, prezentat pe scurt. Informatii utile pentru toti cumparatorii.
Corturi de familie
Cateva argumente pro si contra modelelor de familie.
Salewa
Modelele nemtilor sunt printre primele in ceea ce priveste raportul pret/calitate.
Caracteristici
Exista multe corturi de vanzare, dar nu toate sunt de calitate. Fie ca este pentru camping, munte, litoral, in gradina sau la pescuit, trebuie sa te informezi despre caracterisiticile lor si vei alege un model bun.